Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Professionals

Ben je zelfstartend en weet je precies wat je wil? En wil je onderdeel zijn van een groeiende organisatie vol met talent? Dan is Itannex wat voor jou. Ook als je de volgende stap wilt maken in je carrière kijken we graag met jou wat er mogelijk is. Zolang jij maar wilt, zijn er mogelijkheden genoeg. Een beetje lef hoort er dus ook bij.

Als professional wil je niet alleen werken aan uitdagende projecten, je wilt ook kunnen doorontwikkelen en terug kunnen vallen op kundige collega's. En dat kan Itannex jou bieden.

Ons aanbod?

Onze professionals werken samen aan intrigerende oplossingen en zorgen ervoor dat Itannex groeit. Wij zorgen op onze beurt voor onze professionals.

Bouwen aan je carrière

Lunch op kantoor

Een team waar je op kunt bouwen

Opleidingen en trainingen

Verticaal en horizontaal groeien

Ontspanning

In je waarde

Om jou te ondersteunen in je carrièreontwikkeling stellen we gezamenlijk een ontwikkelplan op die jou op de proef stelt. We halen het beste uit jou naar boven, maar laten jou hierbij altijd in je waarde.

Een krachtige functie

Wij vertellen jou niet wat je moet doen. Je werkt met een gezamenlijk doel en bepaalt zelf welke richting je op wilt en hoe je het wilt aanpakken. Wij geloven in jouw intrinsieke motivatie om telkens een stapje extra te zetten.

Wij stellen ons alvast voor

Remmert den Otter
Accountmanager
Alejandra Beaujon
BIM Consultant
Annelies Hartman
Kenniscoördinator
Danny van den Bos
Marketing & Sales director
Esther Beimers
HR/Office manager
Jessica Klaczynski
Adviseur BIM en detachering
Joost Steinmeijer
Medewerker Operations
Laurens Oude Lashof
Consultant BIM voor fabrikanten
Manon Morshuis
Medewerker Operations
Frans Nieman
Business Unit Manager BIM for Manufacturing
Tom Grave
ICT beheerder

Meer weten?

Ontdek of jij bij Itannex past!