Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Students

Ben jij ambitieus en gedreven? Studeer je aan een Hogeschool of Universiteit en wil je tijdens je studie al kennismaken met het bedrijfsleven? Wij hebben stage- of afstudeeropdrachten zodat je tijdens je studie al kunt ervaren of het voor jou een start van je carrière kan zijn! Onze professionals zullen je tijdens de stage- of afstudeeropdracht begeleiden en de nodige kennis bijbrengen. Je kunt hierna voor jezelf toetsen of dit de juiste route is.

Ons aanbod?

We bieden een interessante omgeving waar studenten zich kunnen oriënteren en in de praktijk kunnen voelen of dit bij hen past.

Opleidingen en trainingen

Een team waar je op kunt bouwen

Digitalisering van de bouwbranche

Vrijheid

Om te kunnen ontdekken wat je leuk vindt heb je ruimte nodig om te proberen en om fouten te maken. Vrijheid in werkzaamheden en de laagdrempelige cultuur zijn cruciaal om te kunnen ontdekken waar jij energie van krijgt.

Laagdrempelig

We geloven in korte lijnen en een laagdrempelige cultuur. We zijn daarom ook erg benieuwd naar jouw input!

Meer weten?

Ontdek of jij bij Itannex past!