Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Young professionals

Ben je net afgestudeerd of werkzaam bij je eerste baan en wil je werken bij een groeiende organisatie? Lees dan zeker verder. We bieden je mogelijkheid om je op te trekken aan onze professionals om zo binnen het vakgebied opgeleid te worden. In de breedte oriënteren bij collega's hoort er uiteraard ook bij. Dit alles in je eigen tempo, zodat we samen bouwen aan een prettige werkomgeving waar jij kunt groeien.

Ons aanbod?

Onze young professionals starten of vervolgen hun carrière bij Itannex. Wij zorgen voor begeleiding om het meeste uit jou te halen. Durf jij te groeien?

Een team waar je op kunt bouwen

Bouwen aan je carrière

Opleidingen en trainingen

Lunch op kantoor

Verticaal en horizontaal groeien

Ontspanning

In je waarde

Om jou te ondersteunen in je carrièreontwikkeling stippelen we samen een ontwikkelroute uit. We proberen jouw talenten zo goed mogelijk te benutten en laten jou hierbij altijd in je waarde.

Stapje extra

Onze young professionals zetten net dat stapje extra om het meeste uit hunzelf te halen. Bij Itannex geloven we namelijk in mogelijkheden creëeren en kansen pakken. Spreekt dit jou aan? Check dan onze vacatures.

Meest recente vacatures

Support Medewerker

Word jij blij van het oplossen van vraagstukken? Heb je affiniteit met bouw en infrastructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als supportmedewerker bij Itannex ondersteun je de relaties van Itannex met betrekking tot de geleverde softwarepakketten.

Young professionals
fulltime
Lees meer

Accountmanager Detachering

Heb jij een passie voor het genereren van new business? Als Accountmanager Detachering ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportefeuille voor detachering bij Itannex.

Professionals
fulltime
Lees meer
Bekijk alle vacatures

Wij stellen ons alvast voor

Esther Beimers
HR/Office manager
Frans Nieman
Business Unit Manager BIM for Manufacturing
Froukje Weise
Productmanager
Jessica Klaczynski
Accountmanager Detachering
Tessa Pot
Senior Recruiter
Tim Baveld
BIM Consultant
Tom Blokhuis
Manager Technologie & Projecten
Wim Bremmer
Director
Tom Grave
ICT beheerder

Meer weten?

Ontdek of jij bij Itannex past!