Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over ons

Itannex is als multidisciplinaire adviseur bezig met oplossingen voor ontwerp, beheer en het delen van informatie voor de Nederlandse bouwkolom. Al meer dan 20 jaar bieden we 2D, 3D en BIM oplossingen waarmee we de bouwkolom ondersteunen en transformeren. Met onze oplossingen maken we impact en groeien we samen met onze klanten. Itannex is op zoek naar professionals die affiniteit hebben met bouw en een bijdrage kunnen leveren aan onze organisatie.

De doorgroeimogelijkheden zijn enorm, maar je moet ze wel zelf pakken.

- Tom Blokhuis (Manager Technologie & Projecten)

Ons team

Met ons team van professionals, young professionals en studenten werken we samen aan één doel. Een ambitieus doel die is gericht op groei. Dit creëert voor iedereen kansen die voor het grijpen liggen.

Dit geeft iedereen met ambitie en gedrevenheid de mogelijkheid om stappen te maken in hun carrière.

Onze kernwaarden

Itannex is een organisatie waar we ons met elkaar verbonden voelen. Waar we gezamelijk en individueel onze verantwoordelijkheid nemen. Waar we elkaar vertrouwen en waarderen en waar we staan voor het behalen van resultaten.

De kernwaarden: eigenaarschap, deskundig, doordacht, resultaatgericht en gemakkelijk in omgang staan voor alles wat wij belangrijk vinden, waarin we geloven en wat ons verbindt.

Man met tattoos

Meer weten?

Ontdek of jij bij Itannex past!